PVC visgraat parket vloer

Een visgraat parket vloer geeft echt karakter aan een ruimte. Een visgraat parket vloer, of walvis vloer indien deze gelegd wordt van brede planken, heeft een klassieke en elegante uitstraling met een moderne draai. Vanwege de verschillende afmetingen en materialen heeft dit ook invloed op het uiterlijk van uw vloer. Eén ding is zeker: een visgraatvloer geeft uw interieur karakter.

Visgraat vloer van massief hout

Het verschil tussen massief houten vloeren en parket is moeilijk te zien met het blote oog. Een belangrijk verschil is echter dat een massief hardhouten vloer niet kan worden gecombineerd met vloerverwarming. Om deze reden wordt vaak aanbevolen om een ​​duo plankversie te kiezen. De toplaag is gemaakt van massief hout.

Lamel parket visgraat vloer

Het kiezen van een lamel parket vloer heeft veel voordelen. Onder andere, zoals hierboven vermeld, dat dit type vloer intussen gebruikt kan worden combinatie met vloerverwarming. Bovendien is een lamel parket vloer eenvoudiger te installeren en het is mogelijk om lamel parket vloer mee te verhuizen.

PVC visgraat vloer

De meeste mensen denken bij een visgraat vloer alleen een houten vloer. Maar dit is niet noodzakelijk. PVC is ideaal voor het leggen van een visgraat vloer. De nieuwste technologie zorgt ervoor dat vloerplanken niet van echt hout te onderscheiden zijn en daarmee voor een mooie uitstraling zorgen. Bovendien is PVC gemakkelijk schoon te maken, geschikt voor natte ruimtes en tevens voor vloerverwarming.

Leggen van een visgraat vloer

Hoewel het PVC is, is het niet eenvoudig om zelf een visgraat vloer te plaatsen. Het is daarom belangrijk om ons als specialist in te schakelen bij het leggen van een PVC visgraat parket vloer. Bij HOUTenVLOEREN bent u aan het goed adres en komen graag en vrijblijvend langs voor tips en advies.

Kom langs in onze showroom aan de Soetendaalseweg 66B te Rotterdam voor advies, koppie thee of een bakkie pleur. Bel gerust naar ons nummer 06-51160120 voor het maken van een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt.

Vind je dit artikel interessant?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest

geef jouw opmerkingen